Vacature Hoofd administratie Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: In deze bakkerij maken ze al jaren op ambachtelijke wijze ovenheerlijke brood. Deze thuisbakbroden zijn het resultaat van een diepgewortelde traditie, waarbij passie voor kwaliteit en een intensieve samenwerking met de bakkers ervoor zorgen dat de broden volgens Franse receptuur worden gemaakt. Het resultaat is een ambachtelijk broodproduct van hoogwaardige kwaliteit waarmee je het Franse leven in huis haalt.Hier bieden ze een warme, ondersteunende werkomgeving waar jouw bijdrage echt gewaardeerd wordt. Je wordt deel van een team dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie in de bakkersbranche.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Bij een dynamisch en groeiend bakkersbedrijf met 90 toegewijde medewerkers moet de administratie helemaal in orde zijn toch? Daar ga jij voor zorgen als Hoofd administratie speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze financiële afdeling. Je bent verantwoordelijk voor:Het dagelijks beheren van de financiële administratie.Het samenwerken met de Financieel Manager en de medewerker Financiële administratie om te zorgen voor nauwkeurige en tijdige financiële rapportages.Het effectief gebruiken van Microsoft Dynamics Navision voor de verwerking en optimalisatie van onze administratieve processen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris €4000 - €4750 afhankelijk van ervaring Fulltime vast contract Pensioen regeling Reiskostenvergoeding Doorgroeimogelijkheden

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren