Vacature Inspecteur Electrical Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Bij deze opdrachtgever kom je rechtstreeks in dienst. Dit internationale bedrijf is marktleider op het gebied van inspecties en certificeringen. De cultuur is open en direct, waarbij collegialiteit erg belangrijk is. Werknemers blijven hier lang in dienst, een teken van goed werkgeverschap. Regelmatige opfriscursussen en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zijn speerpunten binnen dit bedrijf.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Met jouw elektrotechnische kennis ga je je dagelijks bezighouden met het uitvoeren van inspecties volgens normen zoals NEN 1010 en NEN 3140. Je gaat enkele dagen per week inspecties uitvoeren en de overige dagen werk je thuis je rapportages uit. Dit mag natuurlijk ook op kantoor als je dit zelf prettig vindt. Er is een uitgebreid inwerktraject waarbij een seniore collega jou alles bijbrengt over het inspectievak. Natuurlijk is jouw ruime technische kennis hierbij onmisbaar, jouw collega's komen tenslotte ook allemaal uit de elektrotechniek.Ben je helemaal zelfstandig inzetbaar? Dan zijn er nog meer doelen en vervolgstappen die je kunt bereiken. Bij dit bedrijf is ontwikkeling enorm belangrijk en hieraan wordt veel aandacht besteed.Afhankelijk van jouw interesse en groeiende kennis en ervaring ga je ook aan de slag met Thermografisch onderzoek, Atex en machine richtlijnen zoals NEN 60079 en NEN 60204.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een functie waarbij je, afhankelijk van kennis en ervaring, na het inwerktraject zelfstandig inspecties gaat uitvoeren op hele afwisselende locaties. Veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zodat je nog stappen kunt maken in jouw loopbaan.Een hecht en collegiaal team collega's met een achtergrond in elektrotechniekEen startsalaris tussen €3.200 en €4.200 afhankelijk van ervaring (oftewel: hoe snel kun je zelfstandig aan de slag)Een team- en bedrijfsbonus (afgelopen 6 jaar beiden behaald)Een leaseauto zonder reclame en mét privégebruik25 vakantiedagen en 15 ATV-dagenUitstekende pensioenregelingZiektekostenverzekering via werkgever (geen verplichting)

Sector: Zakelijke dienstverlening

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren