Vacature Servicedesk Medewerker Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Bij dit bedrijf is de Rotterdamse uitdrukking, doe maar normaal, dan doe je gek genoeg, een zin die dagelijks wel ergens klinkt. Een bouw en aannemingsbedrijf in Rotterdam dat al een langere tijd bestaat en die altijd collega's zoekt voor langere termijn. Zij zijn betrokken bij het hele project beginnend bij het ontwerp tot de oplevering. Hierdoor hebben zij een grote scala aan opdrachtgevers opgebouwd. Werkplezier staan hoog bij hun in het vaandeel en er is een prettige werksfeer onder de collega’s en verschillende afdelingen!

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Je komt te werken in een leuk en enthousiast team en bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, bewoners en medewerkers. Je handelt met de juiste instelling en klantgerichtheid en zorgt dat onze klanten, onderhouds- en servicemedewerkers via telefoon, mail en op kantoor snel en goed worden geholpen.De werkzaamheden bestaan onder andere uit:Coördineren van het uitzetten van meldingen naar onderhouds- en servicemedewerkers en/of onderaannemersOnderhouden van contact met de klant over de voortgang van de meldingPlanning onderhouds- en servicemedewerkersContact met opdrachtgevers en leveranciersVerantwoordelijk voor de administratieve verwerking van melding tot en met facturatieOverige voorkomende administratieve werkzaamheden

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast een fijne werksfeer, een veelzijdige functie en het werken aan mooie projecten biedt dit bedrijf jou ook:Een marktconform salaris tussen de €2300 en €2750. (Afhankelijk van je leeftijd en ervaring);Doorgroeimogelijkheden en ruimte om te blijven ontwikkelen;Een werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief;Een gezellige vrijdagmiddag borrel en in de zomer zijn er verschillende uitjes, feestjes en een BBQ;Reiskostenvergoeding;Een werkweek van 32 tot 40 uur;Een baan met uitzicht op vast dienstverband.

Sector: Bouw, vastgoed

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren