Vacature Accountmanager Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wij regelen de energiezaken voor de zakelijke helden van Nederland en maken werk van CO2-reductie. Energiebeheer en duurzaamheid onder één dak, met één aanspreekpunt. Bij dit bedrijf laten ze zien dat verduurzamen en tegelijkertijd besparen geen hogere wiskunde hoeft te zijn. Dit bedrijf zorgt voor minder energieverbruik, lagere kosten, en altijd met duurzaamheid als onze kompasnaald.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Jij hoort bij het high performance salesteam. Met een trackrecord waar je u tegen zegt en een uniek leiderschapsprogramma dat je de fijne kneepjes van het vak leert. Wij gaan als de brandweer en bieden jou mooie kansen om door te groeien. Hoe en wanneer? Dat bepaal je zelf. Sportmentaliteit is ons credo; we knokken voor onze klanten en doelen. En als we die behalen, dan vieren we dat op zijn Rotterdams!Werkzaamheden: Genereren van new business in jouw regioHeel zakelijk Nederland is voor jouw prooi, vooral binnen het mkb/mkb-plus, met focus op retail, sports, productie, food, horeca, en automotive.Je vuurt leadgeneratie aan via bestaande netwerken, marketingacties en nieuwe businessplatformsAls onze ambassadeur schitter je binnen de businessclubs in jouw stadsgebiedPunctuele administratie in agenda en CRM? Dat is jouw tweede natuur

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Fulltime vast contract Salaris van €4.000 exclusief bonussen.Een bonusregeling zonder plafond, Een topbaan bij een ambitieuze club waar je bijdraagt aan een betere wereld. Goede mobiliteitsregelingLaptop 25 vakantiedagen Flexibiliteit om hybride te werken en een optimale ‘work-life-balance’ te behouden.

Sector: Overheid , non profit

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren