Vacature Marketing Sales Medewerker Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Voor de marktleider in verplaatsbare koel- en vriescellen in Europa zijn wij op zoek naar jou!Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring in de verhuurindustrie van koel- en vriescellen.Bij dit bedrijf pas jij goed als je service- en dienstverlening door je aderen hebt stromen, dat voor jou een tweede natuur is, je begrijpt dat alles draait om de uiteindelijke gebruiker en dat je altijd gaat voor een lange termijn relatie met je klant.Dit bedrijf bestaat al sinds 1935 met een gevarieerd klantenbestand.Het kantoor zit in Rotterdam, het werkterrein zit daar vlakbij in de buurt.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Altijd al gedroomd van opvallende campagnes en creatieve ideeën? Dan hebben wij de baan voor jou! Jij bent creatief in het opzetten en uitwerken van marketinggerichte plannen om dit internationale bedrijf nóg meer op de kaart te zetten! Voor deze functie zijn wij op zoek naar jou, want jij hebt affiniteit met marketing. Jij zal een ondersteunende rol gaan spelen voor de Sales afdeling. Met jou grote mate van zelfstandigheid creëer je, in overleg, zelf je werkzaamheden per week:* De LinkedIn en website onderhouden;* Flyers maken ten behoeve van sales;* Creatieve marketing mogelijkheden bedenken en creëer;* Communiceren met de externe marketing partners;* Ondersteuning bieden aan de Sales collega's.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je komt te werken op een mooie werkplek in het hart van Rotterdam! Je collega’s zijn open en sociaal en hier krijg jij energie van. Naast dat wij je een fulltime baan aanbieden, kan je ook onderstaande verwachten:* Direct bij de opdrachtgever op contract;* Afwisselend werk;* een salaris rond de €2.100,- bruto per maand;* Een gezellig team met ongeveer 10 collega’s;* Een baan met doorgroeimogelijkheden.

Sector: Techniek industrie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren