Vacature Marketing Sales Medewerker Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Voor de marktleider in verplaatsbare koel- en vriescellen in Europa zijn wij op zoek naar jou!Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring in de verhuurindustrie van koel- en vriescellen.Bij dit bedrijf pas jij goed als je service en dienstverlening door je aderen hebt stromen, dat voor jou een tweede natuur is, je begrijpt dat alles draait om de uiteindelijke gebruiker en dat je altijd gaat voor een lange termijn relatie met je klant.Dit bedrijf bestaat al sinds 1935 met een gevarieerd klantenbestand.Het kantoor zit in Rotterdam, het werkterrein zit daar vlakbij in de buurt.Het team in de Benelux bestaat uit ongeveer 10 medewerkers.Jij komt te werken in het Marketing/Sales team.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

In deze functie al Allround Marketing en sales medewerker heb jij een veelzijdige baan. Ben jij creatief in het opzetten en uitwerken van toffe plannen voor het op de kaart zetten van dit internationale bedrijf? Lees dan verder!Voor deze functie zijn wij op zoek naar een creatief persoon die affiniteit heeft met marketing. Jij zal een ondersteunende rol gaan spelen voor de Sales afdeling. Hierbij vragen wij jou om vaardig te zjin met de computer en social media. Met jou grote mate van zelfstandigheid creëer je, in overleg, zelf je werkzaamheden per week:* De linkedin en website onderhouden;* Flyers maken ten behoeve van sales;* Creatieve marketing mogelijkheden bedenken en creëer;* Communiceren met de externe marketing partners;* Ondersteuning bieden aan de Sales collega's.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je wordt erg blij van het creatief meedenken over het inzetten van zowel de online als offline communicatiemiddelen. Wij bieden je een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband, waarbij je direct in dienst komt bij de opdrachtgever.

Sector: Techniek industrie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren