Vacature Sprinklermonteurs Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is een van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Met meer dan 150.000 medewerkers in 70 landen en in Nederland marktleider in de technische dienstverlening.Zij werken voor gemeenten, instellingen en bedrijven en hebben diverse locaties binnen Nederland.Wij zijn op zoek voor de locaties Dordrecht en Rotterdam.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Je bent iemand die graag met collega's werkt, Fire Safety en Security hebben voor jou geen geheimen of het is een wereld die je graag wil ontdekken.Als sprinklermonteur houd jij je bezig met zowel de sprinklerinstallatie als diverse sproeikoppen aan het plafond aanbrengen.Na het monteren stel je de sprinklers in bedrijf en regel je de juiste afstelling.Je zal de installaties testen en afhankelijk van je ervaring ook zelfstandig het onder en boven net aanbrengen en hoofdleidingen ophangen.Het is een verreiste dat je technische tekeningen kan lezen, zodat je vanuit daar kan werken.Als monteur op deze projecten heb je een uitdagende baan. Uiteraard zijn de werkzaamheden tot in detail voorbereid door de engineers, maar op locatie kan het soms net even anders zijn, waardoor je inventief en creatief moet zijn.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Als Sprinkler Monteur leg je sprinklerinstallaties aan bij de meest uiteenlopende bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan scholen, ziekenhuizen en kantoren. Je werkt onder leiding van de projectleider, maar je bent zelf ook leidinggevende. Samen met jouw vaste team, bestaande uit twee à drie monteurs, werk je steeds weer aan nieuwe projecten, waarbij jullie je altijd houden aan de actuele veiligheidsvoorschriften. Wij zijn namens onze opdrachtgever op zoek naar diverse sprinkler monteurs voor diverse projecten.Deze projecten zijn fulltime en regio Dordrecht en Rotterdam.Je gaat aan de slag bij de opdrachtgever maar bent in dienst van In Person Dordrecht.Dit betekent dat je naast een mooie job ook toegang hebt tot diverse cursussen die je CV nog net even beter maken, of jou dingen leren die je altijd al hebt willen leren.Daarnaast mag je als In Person werknemer ook uitgaan van...X Een pensioenregeling met lage premiebijdrageX Een fijn salaris dat meegroeit met je ontwikkelingX Coaching en contact met je In Person contactpersoonX Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren