Vacature Logistiek medewerker Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Als logistiek medewerker ben jij werkzaam voor een van onze opdrachtgevers die zich specialiseert in het brede terrein van de maritieme elektronica. Daarnaast zijn zij volop actief op het terrein van communicatie- en IT oplossingen op het land. De standplaats voor de functie als logistiek medewerker is in Rotterdam.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Als versterking van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een logistiek medewerker voor 40 uur in de week. Je zal werkzaam zijn in een groot magazijn waar je verantwoordelijk bent voor de inkomende en uitgaande goederen, Je zal komen te werken in een hecht team, jouw team zal bestaan uit 6 collega’s. Als logistiek medewerker ben jij de spin in het web. Binnen een dynamische en moderne werkomgeving wordt een veelzijdige functie als logistiek medewerker aangeboden met vrijheid en ruime mogelijkheden voor de toekomst binnen een solide organisatie. Onderstaand een overzicht van de werkzaamheden: Tekenen voor ontvangst van zendingen Controleren en op voorraad leggen van deze zendingen Uitgaande orders picken en gereed maken voor verzending voor zowel binnen- als buitenlandse zendingen. Deze zendingen voorzien van de juiste (export)documenten Zendingen bij vervoerders/koeriers "inboeken" Alle bijkomende werkzaamheden die in een magazijn voorkomen

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie waar je kan groeien in verantwoordelijkheden en bevoegdheden De beloning is een marktconform salaris op basis van 40 uur per week. Bij goed functioneren is er de kans op contract verlenging. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren

Gerelateerde vacatures