Vacature 3e jaars HBO/WO Stage Recruitment Rotterdam Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Careermaker Recruitmentbureau kenmerkt zich als organisatie door haar vernieuwende blik op de Recruitment branche. Ruim 17 jaar ervaring in het werkveld en nog steeds vol nieuwe ideeën. Vanuit onze locaties in Rotterdam en Diemen beheren wij een groot netwerk aan opdrachtgevers en professionals. Wij bieden een full-service dienstverlening in het verbinden van professionals aan organisaties. Naast het verbinden van professionals aan organisaties, geven wij advies over wervingscampagnes, maken wij doelgroep analyses en beheren wij talent pools. Dit alles met de inzet van innovatieve assessment- en werving tools.Binnen Careermaker heerst een jonge, gedreven cultuur en worden mensen gestimuleerd om hun creativiteit in te zetten binnen hun functie. Wij werken vanuit onze 5 kernwaarden: Maak het verschil, Plezier, Doen, Verbeter en Avontuurlijk.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste 3e jaars Stagiair Recruitment. Als Stagiair Recruitment krijg jij de kans om een kijkje te nemen in het leven van een Recruiter. Je bent volwaardig onderdeel van een jong team en je leert alle kneepjes van het recruitment vak. Zo ga je jezelf verdiepen in recruitment processen en de werving en selectie van kandidaten voor één van onze expertises. Jouw werkzaamheden bestaan verder uit: Het actief zoeken en telefonisch benaderen van kandidaten via ons interne systeem en de gebruikelijke jobboards zoals Monsterboard, Nationale Vacaturebank, etc; Het inplannen en voeren van sollicitatiegesprekken; Het fungeren als contactpersoon voor zowel kandidaten als klanten; Het schrijven van vacatureteksten; Diverse administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een prettige, informele werksfeer; Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan wij altijd voor open!; Spontane collega's; Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden; Een marktconforme stagevergoeding.

Sector: Uitzend, W & S, detacheringsbranche

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren