Vacature Logistiekmedewerker m/v Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wil jij ervoor zorgen dat het verjaardagscadeau van een vriend, de studieboeken van je neef en de tablet van je partner op tijd en onbeschadigd worden bezorgd? Bij deze organisatie werk je samen met een groot team van gezellige mensen. Het is een groot bedrijf die niet alleen in Nederland bezorgt, maar ook in het buitenland. Dagelijks gaan er honderden pakketten door je handen en zijn er honderden mensen die jij blij maakt met jouw werk.
Deze organisatie werkt al tientallen jaren hard om te zorgen dat dit altijd goed gaat zodat iedereen het pakketje krijgt waar hij of zij zo naar uit zit te kijken. Met jouw hulp kunnen we dit blijven doen.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Er worden dagelijks duizenden pakketten gesorteerd en bezorgd via dit distributiecentrum. Je draagt bij aan het logistieke sorteerproces. Jij helpt met het laden en lossen van de vrachtwagens zodat de bezorgers het juiste pakket brengen. Niet bezorgd pakketten ruim je uit de vrachtwagen zodat het morgen toch bezorgd kan worden. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de pakketten op de juiste plek staan en zo zorg je dat iedereen blij wordt van dat wat zij zo graag willen hebben.
Je loopt veel in dit werk en je tilt natuurlijk de hele dag pakketten. Hier zijn de pakketten meestal niet zwaar, dus je hoeft geen spierbundel te zijn, maar een dag lopend werk moet je wel aankunnen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je krijgt betaalt volgens de eigen CAO van PostNL. Jouw werktijden zijn in overleg en je kan zelf aangeven wanneer je kan werken. Verder werk je in een leuk team en heerst er een gezellige sfeer waar men afwisselt tussen hard werken waar het nodig is en ook gezelligheid wanneer het kan.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren