CV Bijrijder Rotterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 23

Woonplaats: Rotterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: LBO/ LTS

Stages en werkervaring: In de zorg heb ik veel stage gelopen zoals bij Aafje, Humanitas en op een school met speciaal onderwijs. Hiervoor liep ik stage op een boerderij en heb ik kort in de horeca gewerkt namelijk in een koffiekar. Sindskort werk ik bij Staffyou en dat is voornamelijk horeca en facilitair.

Opleidingen en cursussen: Mijn Mavo theoretische leerweg heb ik behaald. Ook was ik bezig met een MBO niveau 4 opleiding maar heb ik deze helaas niet kunnen afmaken.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Zelf ben ik energiek, positief en een echte teamplayer. Ik hou van werk waar ik veel met mijn handen bezig kan zijn en waar ik in beweging kan blijven. Ook heb ik doorzettingsvermogen ben ik doelgericht en ben ik niet bang om mijn handjes vies te maken.

Hobby's en interesses: Als hobby's doe ik aan fitness, skaten en yoga. Ik ben een familie dier en besteed veel tijd met mijn familie. Ik hou van muziek, dansen, lekker eten, bakken en mijn hondje waar ik veel mee wandel. Als doel wil ik uiteindelijk bij Defensie terecht komen en ben ik mij hiervoor nu aan het trainen en voorbereiden.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV