CV Hulpskracht brood Rotterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 19

Woonplaats: Rotterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: Heb zelf heel veel stages gelopen en gewerkt in winkels en bedrijven. En heb meer dan 1 jaar al ervaringen. Stages heeft vooral veel met mijn studie te maken. En als werkervaring heb ik gewerkt bij veel verschillende filialen zoals: Action (vulploeg), Wibra (winkelmedewerker), Kruidvat (vulploeg) en de Albert Heijn als kassa/broodmedewerker.

Opleidingen en cursussen: Zelf heb ik hiervoor de opleiding:
Dienstverlening Zorg en Welzijn niveau 1 gedaan, en daarvoor heb ik het afgerond en behaald. Nu ben ik bezig met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, en daar ben ik nu mee bezig en bijna afgerond.

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Als persoon help ik graag met met mensen helpen. Ik ben iemand die ook communiceert met met mensen of gerust klanten. Zelf ben ik ook nettig dus ik hou van netheid ik ben ook heel erg zorgzaam dus dat valt ook op bij me.

Hobby's en interesses: Verder doe ik niet echt wat met sport. En ik heb ook niet echt hobby’s. Maar ik hou er wel van om bezig te zijn. Mijn interesses zijn er bij heel veel dingen waar ik aandacht van krijg. Dus dat vindt ik ook wel het belangrijkste bij mezelf.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV