CV Grondstewardess Rotterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 24

Woonplaats: Rotterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Rotterdam airport
Hotel

Opleidingen en cursussen: Luchtvaartdienstverlener niv 4

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Tijdens mijn opleiding ben ik veel bezig geweest met het organiseren van verschillende soorten culturele en educatieve projecten waarin ik met/ voor verschillende (nationale en internationale) mensen heb samengewerkt. Naast mijn werk als hostess, heb ik de opleiding luchtvaartdienstverlener gevolgd en dit diploma behaald. Ik ben een ondernemend en innovatief persoon en een van mijn streven en motivatie is een bijdrage te kunnen leveren in het begeleiden en ondersteunen van anderen in het behalen van hun doelen en met deze instelling en enthousiasme wil ik graag als grondstewardess passagiers assisteren en hulp aanbieden zodat zij met plezier en een gerust hart hun bestemming kunnen bereiken.

Contactleggen en service verlenen is voor mij geen probleem, naast mijn studie heb ik stage moeten lopen op verschillende locaties, dit waren zowel als luchthavens en hotels. Hierdoor heb ik veel ervaring in de luchtvaart opgedaan . Ik beheers de Nederlandse en Engelse taal zeer goed. En ook Spaans beheers ik matig. Ik ben een spontaan, communicatief, ondernemend, sociaal, doelgericht, gemotiveerd en enthousiast persoon, die altijd open staat om iets nieuws te leren en van uitdagingen houdt. Ik kan goed zelfstandig werken maar kan ook heel goed in een team functioneren.

In een sollicitatiegesprek wil ik graag mijn ambities en idee?n verder bespreken en welke positieve bijdrage ik aan het bedrijf kan leveren. Een uitnodiging voor een gesprek zie ik met plezier tegemoet

Hobby's en interesses: Crossfit, talen leren, koken

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV