CV Verzorgende ig zzp Rotterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 31

Woonplaats: Rotterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Ik heb ervaring zowel in Nederland belgie en engeland

Opleidingen en cursussen: Diallo Hadja( papi Mami care
Moeskroenstraat 127
8930 menen



Menen, 07/04/2018

Betreft: vacature verzorgende ig of schoonmaak opdrachten

Geachte mevrouw ,

Naar aanleiding van jullie vacatures. Bied ik mijn bedrijf aan.U gaf aan dat er een openstaande vacatures zijn voor een verzorgende ig in uw zorgbedrijf. Middels deze brief wil ik u er graag van overtuigen dat ik die stevige, flexibele en creatieve verzorgenden heb waarnaar u op zoek bent.

Nadat ik in 2012de opleiding helpende hebt gevolgd en in 2014 de verzorgebde ig en nu de Verpleegkunde ben aan het afronden ben ik als verzorgende op verschillende locaties en landen ervaring aan het doen werken en heb ik mijn BIG-registratie toegewezen gekregen. De zorg is een interessante gebied . Echter, ik merk dat vooral de omgang met de oudere mensen mij veel voldoening geeft. Zij zijn al een eind op weg in hun leven en ik wil hen graag nog zoveel mogelijk laten genieten. Aangezien er voornamelijk oudere mensen in een verzorgingshuis verblijven is uw vacature voor mij extra interessant.

De taken die in de vacature voor verzorgende die u heeft beschreven staan spreken mij zeer aan. Het opstellen van een zorgleefplan, het verlenen van zorg aan de patiënten op basis van dat plan en de begeleiding van patiënten in hun dagelijkse bezigheden zijn voor mij nieuwe elementen waarin ik mij kan ontwikkelen. Daarnaast blijven voor mij de meer vertrouwde taken nog steeds uitdagend. Een voorbeeld hiervan is het assisteren bij medisch-technische handelingen.

In mijn werk als verzorgende staat de zorg en het welzijn van patiënten voorop. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en ben continue bezig met observeren en analyseren. Hierdoor kan ik snel handelen, ook in onverwachte situaties. Ik ben geduldig en flexibel en bied graag een luisterend oor. Daarnaast ben ik zeer leergierig en dus ook bereid om mezelf indien nodig bij te scholen.

Ik hoop dat ik mijn motivatie voor de openstaande vacature duidelijk heb kunnen overbrengen in deze brief.
Mijn bedrijf staat voor u dag en nacht en ik heb ook andere mensen waarmee ik werk ik zelf sta ook nog op de vloer. Hopelijk mag ik mijn enthousiasme verder aan u overbrengen in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Btw.BE0688815806
0032492515380
Diallo hadja ( papi Mami care


DIPLOMA'S
Helpende zorg en welzijn
Verzorgende ig
Gezondheid en sociale zorg

Verpleegkundige over 9 maanden

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Stressbestendig, sociaal, leergierig, emphatisch gesteld
En werkt professioneel

Hobby's en interesses: Fistness, wandelen, lezen

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV