CV Constructie apparatenbouwer lasser Cswipp Rotterdam


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 36

Woonplaats: Rotterdam

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring:

Opleidingen en cursussen:

Overige informatie:

Rijbewijs: A,B,C,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een veelzijdige en leergierige man. Mocht er dan ook nog aanvullend een opleiding of cursus nodig zijn, dan investeer ik daar graag in.

Ik ben gewend om door te werken tot het werk af is. Ik heb dan ook zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Werken in de buitenlucht, in het buitenland, in de weekenden en in de avond of nacht is voor mij geen probleem. Ik kan goed met solo opdrachten omgaan, maar werk ook prettig in een team. Het geeft mij altijd veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en oplossingen te zoeken voor moeilijke situaties die we in het werk tegen kunnen komen.

In mijn cv kunt u lezen dat mijn laatste werkervaring vooral op het vlak ligt van het leggen en lassen van pijpleidingen en het bewerken ervan. In maart van dit jaar heb ik nog de opleiding Cswipp level 1 (visuele lasinspectie) gevolgd. Naast mijn werk ben ik ook graag bezig met onderhoud aan auto's en motoren. Ik wordt door kennissen vanwege mijn kennis ook regelmatig gevraagd voor het plaatsen van geluidsinstallaties in hun auto.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV