Vacature Medewerker Verzekeringen Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert onze opdrachtgever een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Hun grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van hun klanten zodat zij kunnen groeien.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Verzekeringen voor de Automotive brancheHeb je een passie voor auto's en vind je het leuk om veel afwisseling in je werk te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken momenteel een nieuwe collega voor het team van onze opdrachtgever. Ze bieden een dynamische rol met veel eigen verantwoordelijkheid!Je draagt zorg voor het opmaken, accepteren en muteren van particuliere autoverzekeringen voor de klanten. In de praktijk betekent dit dat je veel telefonisch contact hebt met klanten (de eindgebruiker), dealers en verkopers. Verder kunnen er ook vragen via de e-mail of portal binnenkomen. Daartoe verzorg jij zelfstandig alle uitgaande correspondentie met daarbij de focus op een spoedige en correcte afhandeling.Tijdens de dagstart bepaal je als team wie welke werkzaamheden oppakt: Telefoon, nieuwe aanvragen of mutaties en opzeggingen. Maar omdat de klant centraal staat, gaat de telefoon altijd voor!Taken en verantwoordelijkheden: Je draagt zorg voor het correct opmaken, accepteren en muteren van de verzekeringen; Aan de van gestelde richtlijnen, controleer je de gestelde dekkingen en corrigeer je waar nodig; Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een uitmuntende klantbeleving. Dit doe je door met passie een “verrassend goede service” aan hun klanten te leveren; Je signaleert kansen die de dienstverlening (processen, klantbediening) en de samenwerking kunnen verbeteren;

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Werken in een dynamische en inspirerende omgeving bij onze opdrachtgever: een wereldleider in verzekeringen. Je komt te werken op een afdeling met een aangename sfeer, vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst.Bij start mag je verder rekenen op het volgende: Een uitstekend salaris, 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling (3,5% eigen bijdrage) en gratificatie van 12,5%; 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek)

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren