Vacature Monteur koeltechniek Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Voor de marktleider in verplaatsbare koel- en vriescellen in Europa zijn wij op zoek naar jou!Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring in de verhuurindustrie van koel- en vriescellen.Bij dit bedrijf pas jij goed als je service en dienstverlening door je aderen hebt stromen, dat voor jou een tweede natuur is, je begrijpt dat alles draait om de uiteindelijke gebruiker en dat je altijd gaat voor een lange termijn relatie met je klant.Dit bedrijf bestaat al sinds 1935 met een gevarieerd klantenbestand.Het kantoor zit in Rotterdam, het werkterrein van dit bedrijf zit in Ridderkerk.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Jij hebt affiniteit met techniek en weet alles van boutjes, moertjes en schroefjes!Bij deze mooie opdrachtgever in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een monteur (startersfunctie) die technische klussen uit kan voeren op verschillende vlakken. Geen dag ziet er hetzelfde uit. De kluswerkzaamheden zullen zijn van body reparaties van de mobiele koel- en vriescellen, tot het ondersteunen van de koelmonteurs.Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het werkend maken en houden van alle producten van deze opdrachtgever.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij bieden je een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband, waarbij je direct in dienst komt bij de opdrachtgever.Hierbij bieden wij doorgroeimogelijkheden tot koelmonteur.

Sector: Techniek industrie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren