Vacature Springchauffeur Palletvervoer Rotterdam


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is meer dan 45 jaar actief en bestaat uit 5 vestigingen in Nederland. Zij houdt zich bezig met het in- en verkopen van gebruikte pallets, het repareren en het produceren van nieuwe pallets, het beheren van palletbestanden en het afvoeren en verwerken van afvalhout. Met een breed assortiment, meerdere vestigingen en diverse aanvullende diensten zorgt de opdrachtgever voor een totale pallet oplossing.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Functieomschrijving:

Word jij enthousiast van het werk als Vrachtwagenchauffeur in combinatie met het rijden op een heftruck? Dan ben ik op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een springchauffeur CE waarbij je in een zelfstandige functie aan de slag zal gaan. Je zal zelf de pallets gaan laden en lossen met een heftruck bij klanten binnen de Benelux. Gedurende de dag zit je regelmatig op de weg, maar hiernaast heb je ook contact met klanten en is het belangrijk dat je klantgericht bent.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: De eerste maanden werk je op uitzendbasis bij onze opdrachtgever. Je werkt fulltime, dit komt neer op ongeveer 40 uur per week. Afhankelijk van leeftijd en ervaring ligt het salaris rond de €2200,- bruto per maand exclusief toeslagen (CAO Houtverwerkende Industrie).

Sector: Agrarisch

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren

Gerelateerde vacatures